Radničko vijeće

O ustanovi

Radničko vijeće štiti i promiče interese radnika zaposlenih kod određenog poslodavca, savjetovanjem, suodlučivanjem ili pregovorima s poslodavcem ili od njega opunomoćenom osobom, o pitanjima važnima za položaj radnika.

Radničko vijeće pazi na poštivanje Zakona o radu, pravilnika o radu, kolektivnih ugovora te drugih propisa.

Radničko vijeće pazi ispunjava li poslodavac uredno i točno obveze obračunavanja i uplaćivanja doprinosa u skladu s posebnim propisom, te u tu svrhu ima pravo uvida u odgovarajuću dokumentaciju.

Radničko vijeće ne smije sudjelovati u pripremanju ili ostvarenju štrajka, isključenja s rada ili druge industrijske akcije, niti se smije na bilo koji način miješati u kolektivni radni spor koji može dovesti do takve akcije.

Na osnovu ZAPISNIKA o konačnim rezultatima izbora za Radničko vijeće Izbornog odbora od 23.07.2015.g. izabrano je Radničko vijeće Doma zdravlja Varaždinske županije u sastavu : Franjo Kruljac, Biserka Turščak Siročić, Marija Kokot


Na 1. sjednici Radničkog vijeća Doma zdravlja Varaždinske županije dana 03.08.2015.g. novoizabrano Radničko vijeće je donijelo sljedeću Odluku:


Za Predsjednika Radničkog vijeća Doma zdravlja izabran je:

Franjo Kruljac


Članovi Radničkog vijeća Doma zdravlja su:

Biserka Turščak Siročić

Marija Kokot - zapisničar


Za predstavnika Radničkog vijeća u Upravnom vijeću imenovan je Franjo Kruljac.

Kako bi rad i dostupnost Radničkog vijeća bili što transparentniji svim zaposlenicima, te kako bi omogućili što bolju i bržu komunikaciju, otvoren je poštanski sandučić Radničkog vijeća, Varaždin, Kolodvorska 20, te e-mail adresa: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće