RADIONICE O ZBRINJAVANJU DIŠNIH PUTEVA KOD BOLESNIKA S TRAHEOSTOMAMA

RADIONICE O ZBRINJAVANJU DIŠNIH PUTEVA KOD BOLESNIKA S TRAHEOSTOMAMA

RADIONICE O ZBRINJAVANJU DIŠNIH PUTEVA KOD BOLESNIKA S TRAHEOSTOMAMA

U prostorijama Doma zdravlja Varaždinske županije u dva dana, 13. i 14. studenog, održane su radionice o zbrinjavanju dišnih puteva kod bolesnika s traheostomama s naglaskom na traheostomu u izvanbolničkim uvjetima. Radionice su zajedno organizirali Upravni odjel za zdravstvo, socijalnu skrb, civilno društvo i hrvatske branitelje Varaždinske županije, Dom zdravlja Varaždinske županije i Hrvatsko društvo medicinskih sestara u palijativnoj skrbi.

U dva dana na radionicama je sudjelovalo je 90 profesionalaca kojima je bio osnovni cilj poboljšanje kvalitete skrbi za bolesnike s traheostomama u izvanbolničkim uvjetima.

Provedene su panel rasprave i radionice profesionalaca iz bolničkog sektora u kojim su sudjelovali  Domagoj Butigana, dr. med., spec. otorinolaringolog, Ivana Habek Brezovec, mag. med. techn., Blaženka Ferenča, mag. med. techn., i Anđela Jukičić, bacc. med.  techn. Oni su svojim svakodnevnim iskustvom oplemenili stjecanje novih znanja i vještina kod skrb za bolesnike s traheostomama. U panel raspravama i radionicama sudionici su razgovarali o dilemama i problemima u svakodnevnom radu te mogućim rješenjima  za poboljšanje kontinuiteta i kvalitete skrbi.

Vodič za sve koji ulaze u skrb bolesnika s traheostomama u prilogu.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće