Dubrovnik 11-14.04.2024, KONFERENCIJA ZNJUK

Dubrovnik 11-14.04.2024, KONFERENCIJA ZNJUK

Dubrovnik 11-14.04.2024, KONFERENCIJA ZNJUK

Medicinske sestre iz patronažne djelatnosti Doma zdravlja Varaždinske županije, Sanjica Kliček bacc.med.techn. i Danijela Šavorić, bacc.med.techn. sudjelovale su na međunarodnoj znanstveno-stručnoj konferenciji „Čimbenici kvalitete zdravstvene njege u kući: tehnologija, mediji i obrazovanje“ održanoj u Dubrovniku 11.-14. travnja 2024. godine. Organizator ove konferencije je Udruga medicinskih sestara zdravstvene njege u kući ZNJUK uz suorganizatore Sveučilište Sjever i Fakultet za dentalnu medicinu i zdravstvo Osijek. Ova međunarodna konferencija održana je pod pokroviteljstvom predsjednika Republike Hrvatske, Ministarstva zdravstva, Hrvatske komore medicinskih sestara, Dubrovačko-neretvanske županije, Grada Dubrovnika i Turističke zajednice grada Dubrovnika.

Rad pod naslovom „Procjena potencijala korištenja informacijsko – komunikacijske tehnologije u zdravstvenoj njezi u kući i zajednici“, koautorice dr.sc. Renata Možanić, mag.med.techn., Sanjica Kliček, bacc.med.techn. i Danijela Šavorić, bacc.med.techn. usmeno su predstavile u plenarnom dijelu konferencije na kojoj je sudjelovalo oko 250 sudionika.

Konferencija je, uz najveći broj medicinskih sestara, okupila brojne stručnjake suradničkih profesija i sveučilišnih profesora iz Hrvatske i drugih zemalja poput Njemačke, Švicarske, Slovenije, Bosne i Hercegovine. Osim pozvanih predavanja, održana su brojna usmena izlaganja rezultata znanstvenih istraživanja, radionice, prikazi primjera dobre i učinkovite prakse. Bila je to prilika za produbljivanje postojećih i stjecanje novih znanja i iskustava. Ostvareni su značajni kontakti i prilike za nastavak postojeće i ostvarivanje nove suradnje s kolegicama i kolegama iz drugih ustanova i privatnih praksi te predstavnicima dobavljača medicinske opreme i pomagala.

Galerija

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće