Tečaj "Noviteti u zbrinjavanju rana i stoma"

Tečaj "Noviteti u zbrinjavanju rana i stoma"
Tečaj "Noviteti u zbrinjavaju rana i stoma"

Dom zdravlja Varaždinske županije organizirao je Tečaj III. kategorije za medicinske sestre/tehničare pod nazivom „Noviteti u zbrinjavanju rana i stoma“.

Tečaj je bio organiziran kroz tri dana kako bi što veći broj medicinskih sestara/tehničara dobio priliku za edukaciju o ovom sveprisutnom problemu. Problemu neadekvatnog i sporog cijeljenja kroničnih rana nepravilnom i neadekvatnom toaletom rane, primjenom obloga, kao i primjenom zastarjelih i neadekvatnih protokola u zbrinjavanju stoma.

Na tečaju je sudjelovalo osamdesetak medicinskih sestara i tehničara te su imali priliku nakon teorijskog dijela i sami isprobati određene obloge i stome kroz praktične radionice.

Izrazito nam je drago da je ova tema potaknula kolegice i kolege da dođu i da se educiraju, te u duhu daljnjeg profesionalnog napretka planiramo radionice srodne tematike.

Zahvaljujemo se predavačima magistri sesntrinstva Mateji Buzini i magistri sestrinstva Nataši Dumbović kao i stručnim suradnicima Stoma Medical-a na podršci u provedbi ovog tečaja.

Ove web stranice koriste kolačiće kako bi poboljšale Vaše korisničko iskustvo i vodile analitiku o posjećenosti.
Saznaj više...

U redu Izbriši kolačiće